Over mij

Hoi! Ik ben Priscilla!

Ik hou van rommel(en), fröbelen, chips voor het ontbijt en uitslapen tot in de namiddag. En natuurlijk van mijn twee koddige kindertjes Casper (2008) en Calista (2015) ..ondanks dat ik ze minstens drie keer per uur in de week het liefst achter het behang zou plakken.

Hier op mijn webstek ikblogookmaarwat.nl probeer ik tegenwicht te bieden aan alle perfecte blogs van de #girlbosses, influencers en supermoeders die ik dagelijks online tegenkom. Misschien ken je me nog van mijn oude blog glim.org. Ik krijg kriebels van perfecte instagram feeds en mommyvlogs zonder huilende peuters omdat ik mijn leven daar totaal niet in kan herkennen. Het voelt alsof er iets mis is wanneer het bij jou allemaal niet zo perfect verloopt, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo!

In het dagelijks leven ben ik thuisblijfmoeder en woon ik samen met Martijn, onze kinderen en onze kat Snacky.

Bloggen is iets wat ik sinds jaar en dag doe. Het is voor mij een uitlaatklep. Ik kan er mijn creativiteit en mijn hersenspinsels in kwijt en het brengt me nieuwe energie.

Wat je misschien nog meer over mij wilt weten..

– Schrijven doe ik met links maar knippen kan ik alleen met rechts
– Ik houd van roze, turquoise en paars
– Stemmen doe ik al jaren op de PvdD
– Eind 2016 kwam ik er achter dat ik de ziekte van Crohn heb.. ik ben inmiddels zeven keer geopereerd en heb ruim een jaar een ileostoma gehad. Momenteel heb ik last van een fistel en bijbehorende abcessen die maar niet weg willen gaan. Ik schrijf regelmatig over mijn ziekte en alles daaromheen. Kijk hier voor de verzamelpagina met blogposts.
– Ik heb geen rijbewijs en mijn stalen ros is dan ook – soms tegen wil en dank – mijn steun en toeverlaat

C1 a.k.a. Casper

Casper is nu tien jaar oud. Hij ziet school als een noodzakelijk kwaad en heeft net zoals zijn ouders een hekel aan sport. Gamen vindt hij wel heel erg leuk. Hij is dan ook vaak met de Playstation in de weer en speelt ook graag Roblox. Hij kijkt graag leerzame programma’s zoals Het Klokhuis en 13 in de Oorlog maar ook documentaires voor volwassenen. Ook cabaretiers zoals Jochem Myjer en Bert Visscher vindt hij erg leuk. Zelf is hij ook een echte clown die graag grappen uithaalt.

C2 a.k.a. Calista

Calista is een vrolijke meid van vier jaar oud. Ze zit vol met energie en heeft een sterke eigen wil. Het liefst houdt ze dag en nacht haar prinsessenjurk aan. Thuis probeert ze altijd de baas te spelen maar bij anderen kijkt ze meestal eerst lang de kat uit de boom. Ze is momenteel gek op Miraculous Lady Bug, Kikker en Vriendjes en Buurman en Buurman. Ook zwemmen vindt ze erg leuk. Sinds kort gaat zij naar de kleuterklas en dat is behoorlijk spannend en nog even wennen. Maar ze is een stoere meid die vast snel haar draai zal vinden.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog! Ik hoop je hier snel weer terug te zien