Over ikblogookmaarwat.nl

Na dik 14 jaar bloggen op glim.org besloot ik in juni 2018 om met een schone lei te beginnen op ikblogookmaarwat.nl Hier schrijf ik over de dagelijkse beslommeringen van het moederschap en wat me zoal nog meer bezig houdt. Zo vind ik het leuk om creatief bezig te zijn (en doe ik kansloze pogingen om mijn kinderen ook knutselgek te maken) en onze uitstapjes vast te leggen. Daarnaast schrijf ik ook over het moederschap en het gezinsleven in het algemeen en komt mijn gezondheid ook regelmatig ter sprake aangezien ik de laatste jaren veel hinder ondervind van de ziekte van Crohn.

En dan het technische gedeelte

De privacyverklaring van ikblogookmaarwat,nl vind je hier

Het thema dat ik gebruik is Minty van Blog Beauty. Dit heb ik zelf hier en daar aangepast.

De foto’s die je op ikblogookmaarwat.nl ziet zijn bijna allemaal door mij gemaakt. Mocht ik gebruik hebben gemaakt van de foto’s van iemand anders dan staat dat erbij vermeld. Ik maak mijn foto’s met mijn telefoon of mijn Canon EOS 1100d

Volgen kun je ikblogookmaarwat.nl op facebook, instagram, twitter en bloglovin’