Weekoverzicht 4-3 t/m 10-3 2019

weekoverzicht
Eén van de leukste dingen om te lezen op andere blogs vind ik de weekoverzichten. En toen ik zelf weekoverzichten plaatste waren dit ook de meestgelezen blogposts. De hoogste tijd dus om ze weer terug te brengen. Ik kan alvast verklappen; Een heel enerverende week was het niet! Nu ik er zo op terugkijk heb ik vooral veel gehaakt. Het weer was ook niet zo best en we waren de week ervoor op vakantie geweest en daardoor had ik ook minder energie.

Maandag

weekoverzicht
In de ochtend terwijl beide kinderen op school waren haakte ik deze kwal af. Ik maakte hem vooral omdat ik eens van die spiralen wilde leren haken. Dat is dus gewoon super makkelijk, maar ziet er wel erg leuk uit!

weekoverzicht

In de middag keek ik Abi met Calista. Toen Casper klein was keek ik het al graag met hem en nu ik het weer voorbij zag komen op NPO3 bleef ik meteen weer hangen. De serie gaat over Abi die in de Bijlmer woont en in en om de flat waarin ze woont allerlei avonturen beleeft en met allerlei verschillende mensen en culturen in aanraking komt. Vinden jullie dit ook zo’n leuke serie?

weekoverzicht
Mijn peuter wilde noodles. En ik had nog zo gezegd; geen troep maken!

Dinsdag

weekoverzicht
Dinsdag was de dag waarop Calista voor het eerst ging wennen bij de kleuters. Ik was zo nerveus dat ik niet verder ben gekomen dan een foto van dit haakwerkje. Het is nog een work in progress, dus wat het geworden is kan ik nog niet laten zien.

Woensdag

weekoverzicht
Weet je nog dat ik een boekenlegger haakte voor mijn moeder? Ik kreeg daarop een hele leuke reactie van Yasmin, die er ook graag een wilde voor haar zoon. Aangezien ik toch in een haakflow zat vond ik het geen probleem om er nog een te maken. Op woensdag was hij klaar en ging hij met de post mee.

weekoverzicht
En ook deze vriend was eindelijk klaar. Ik hoop het patroon nog voor Pasen gedeeld te hebben. Patronen uittypen is niet echt een hobby van me zeg maar. Ik ben nog wel aan het broeden op iets van kleding of accessoires trouwens!

Donderdag

weekoverzicht
Onder strikte voorwaarden mocht ze het nog eens proberen met de noodles. Werd weer lachen natuurlijk, maar ze at er dit maal ook wat van op.

Vrijdag

weekoverzicht
Op vrijdag gaat Calista niet naar de peuterspeelzaal. Het is dus zeg maar onze “vrije dag” Alhoewel.. vrij!? Ik ben ontzettend snel gewend geraakt aan mijn kindervrije ochtenden. En op vrijdag loopt alles dus altijd net even anders. Dan moet ik weer strijden over welk programma er gekeken wordt op tv en hoe laat we naar de supermarkt gaan. Op vrijdag was het eindelijk tijd om dat rondje te gaan fietsen, iets waar Calista al de hele week om vroeg. Maar mijn peuter zou mijn peuter niet zijn als het uiteindelijk toch niet goed was. Het was te koud en het trappen ging te zwaar en ik moest haar maar vooral veel duwen.

weekoverzicht
Ondanks alles moest er volgens mijn dochter wel een ussie gemaakt worden terwijl we op het bankje zaten in het park. Dat is blijkbaar een nieuwe traditie. Doen we gewoon alsof we hartstikke veel lol hebben en niet aan het afsterven zijn van de kou.

weekoverzicht
Weer thuis kon ik Calista overtuigen om eens een andere film te kijken dan het eeuwige Frozen, Peppa Big of Masha en de Beer. Het werd Brave!

Zaterdag

weekoverzicht
Ze is momenteel nogal van het gekke bekken trekken. Gelukkig kon ze weer lachen want ze was de hele nacht ziek geweest. Ze was flink warm en had ook een koortsdelier. Misschien dat het fietsen daarom ook niet zo lekker was gegaan.

weekoverzicht
Ik begon aan het verslag van onze vakantie in mijn bullet journal. Ik zou heel graag hele mooie bullet journal spreads willen kunnen maken, maar daarvoor doe ik het echt te weinig. En ik heb ook teveel andere dingen die ik graag doe om er echt tijd voor vrij te maken.

Zondag

weekoverzicht
Er gebeurde op zondagmiddag iets heel raars. Martijn kwam plots naar beneden met de mededeling dat hij naar de McDonald’s ging om wat burgers te halen. Say what? Martijn is helemaal niet zo van de McDonald’s, hij houdt meer van KFC en dergelijke. Ook omdat er op veel burgers van de Mac kaas zit en hij heeft een enorme hekel aan kaas. Maar ik hou juist heel veel van McDonald’s dus ik was ook erg blij met deze mededeling. Normaal ga ik altijd voor de Big Mac of af en toe de Quarter Pounder maar dit keer koos ik de McChicken. Nice!

weekoverzicht
Om het weekend af te sluiten gooide ik nog een apfelstrudel, die ik bij Lidl had gekocht, in de oven. Met wat vanillesaus erover en wat poedersuiker vond ik het goed te doen!


Toen ik vervolgens nog even de kleding voor de volgende ochtend klaar wilde gaan leggen maakte ik nog deze foto, die voor een hoop herkenning zorgde op Instagram. Allemaal enkele sokken en geen paar te vinden! Wat gebeurt er toch allemaal in mijn wasmachine? Vooral bij Calista’s sokken gebeurt dit dus continu. Bij Casper heb ik meerdere setjes van de dezelfde sokken en Martijn en ik dragen bijna alleen maar zwarte sokken dus die kunnen onderling verwisseld worden. Maar met sokken met printjes en kleurtjes blijft het moeilijk!

Voor komende week hoop ik op een beetje minder regen, al ziet het er volgens de voorspellingen niet zo best uit wat dat betreft. Ik heb wel zin om de tuin in te gaan en ook binnen wil ik het gezellig gaan maken met wat lente- en paasversiering.

Heb jij nog wat leuks gedaan de afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *