Weekoverzicht 30-7 t/m 5-8 2018

WeeloverzichtHet is weer zondag en dus tijd voor een weekoverzicht! Inmiddels is dit één van de populairste soort blogposts geworden hier op ikblogookmaarwat.nl en ik vind het zelf ook heel leuk om iedere keer weer op deze manier terug te kijken op mijn week. Deze week begon met twee intensieve dagen op pad en werd vervolgens een stuk rustiger want wij (in iedere geval Martijn en ik!) hadden even de tijd nodig om bij te komen! Kijk je mee?

Maandag

Weekoverzicht 30-7 t/m 5-8 2018

Weekoverzicht 30-7 t/m 5-8 2018

We begonnen de week goed met een bezoek aan de Efteling waarover je hier al hebt kunnen lezen. Het was bloedjeheet maar we hadden uiteraard weer een fantastische dag in dit mooie pretpark. Het was ook niet zo druk waardoor we bij de meeste attracties niet lang in de rij hoefden te staan. Hierna verbleven we een nachtje in NH Hotel Waalwijk wat vlak bij de Efteling ligt en wat wat mij betreft echt een aanrader is!

Dinsdag

Weekoverzicht

Na het heerlijke ontbijt in het hotel checkten we uit en gingen we op een heuse safari. Ook over ons avontuur in de Beekse Bergen heb ik je al verteld. Het is uniek dat je zo tussen de wilde dieren mag komen, zonder daarvoor naar een ver buitenland te moeten reizen.

Woensdag

Weekoverzicht

Op woensdag wilde mevrouw persé op haar pantoffels naar de supermarkt. Ze is de laatste tijd flink aan het peuterpuberen (ik denk tenminste dat dat het is!) dus ik liet haar maar. Waarom ook eigenlijk niet? Daarna ging ze me helpen met het afdoen van de tafel.

Weekoverzicht

Donderdag

Weekoverzicht

Via AliExpress had ik leuke houten kralen besteld die binnen waren gekomen. Kralen rijgen is natuurlijk heel goed voor de fijne motoriek. Het ging Calista goed af.

Weekoverzicht

En ineens was ik heel erg verliefd op deze bollen wol van Wibra. Ik had ze al meerdere keren zien liggen in de winkel maar wist nooit zo goed wat ik ermee moest. Tot ik ze ineens bij iemand online voorbij zag komen. Toen moest ik ze ook ineens hebben, en wel direct! Ik heb het hele schap omgegooid omdat ik niet kon kiezen. Eigenlijk zijn alle kleurencombinaties fantastisch! Uiteindelijk werden het deze twee bollen. Als je mij via instagram volgt dan weet je al waar ik de linker bol voor aan het gebruiken ben!

Weekoverzicht

En weer tot diep in de nacht Poldark kijken! Mét Snacky dit keer!

Vrijdag

Weekoverzicht

Op vrijdag gingen we ’s avonds een stuk fietsen en kwamen we uit bij het Klauterwoud. Ook daar heb je deze week al over kunnen lezen op mijn blog. Ik vind het wel fijn om ’s avonds iets te doen (mits ik niet te moe ben) omdat de kinderen toch altijd pas laat gaan slapen.

Weekoverzicht

Zaterdag

Weekoverzicht

We gingen even naar het speeltuintje hier in de buurt. Ook hier was het weer heerlijk rustig. Is iedereen op vakantie of zo?

Weekoverzicht

Ineens kwam Casper met een bout aanzetten die hij uit het draaimolentje had getrokken. Blijkbaar zat dat ding er los in. Toen ik nog eens beter keek zag ik dat er verschillende onderdelen ontbraken. Ik heb daar melding van gemaakt via de Buiten Beter app. Maken jullie hier ook gebruik van? Zo kun je direct melding maken van bijvoorbeeld kapotte speeltoestellen maar ook losse tegels, fietswrakken en andere dingen op straat die overlast geven.

Weekoverzicht

En nog maar eens een ijsje..!

Zondag

Weekoverzicht

Op zondag gingen we weer terug richting het Klauterwoud omdat we het Educatief Archeologisch Erf wilden bezoeken.
Weekoverzicht

En we sloten weer af met een ijsje!

’s Avonds gaf ik de heren nog een knipbeurt. Dat haar van hen groeit zo snel en ze hebben zo’n volle bos! Het is heel erg oneerlijk als je bedenkt waar Calista en ik het mee moeten doen. Vooral Martijn klaagt altijd dat zijn haar zo snel groeit en bij ons is het juist het omgekeerde. Ik ben altijd wel weer blij wanneer ik dat haar heb geknipt, dan ben ik er voorlopig weer vanaf!

En hoe was jouw week?

2 thoughts on “Weekoverzicht 30-7 t/m 5-8 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *