Weekoverzicht 2-7 t/m 8-7 2018

weekoverzicht

De weken vliegen voorbij! Vandaag heb ik al weer mijn tweede weekoverzicht online staan. Het was weer een heerlijk zonnige week én ik had voor het eerst weer eens een uitstapje voor mijn blog! Kijk je gezellig mee?

Maandag

Weekoverzicht 2-7 t/m 8-7 2018

Ja het is gelukt! Calista wist de Elsa jurk te bemachtigen op de peuterspeelzaal! Het was die dag erg warm maar dat deerde haar niet, de jurk – die minstens een maat of twee te groot was – moest aan. En wat voelde ze zich mooi! Een ander meisje trok nu de Anna jurk aan en samen maakten ze een super schattig koppel.

weekoverzicht

De voetbalwedstrijd tussen België en Japan was super spannend! Helaas heb ik een stuk minder meegekregen van het WK dan dat ik had gewild omdat mijn overige gezinsleden andere plannen hadden. En omdat de kinderen dus echt niets met voetbal hebben vind ik het ook sneu voor ze wanneer ze dagen achtereen voetbal moeten kijken omdat ik dat wil. Hopelijk is Nederland over twee jaar er weer bij op het EK, want dan hebben ze dus wel dikke pech en ga ik wél zoveel mogelijk wedstrijden kijken.

Dinsdag

week overzicht

Calista vraagt continue of ik foto’s van haar wil maken haha Ook nu weer toen zij zichzelf had volgeplakt met stickers. Is helemaal goed hoor! Dit te leuke shirtje met Ariel vond ik trouwens in de uitverkoop bij Lidl. Het kostte maar 2 euro én ik vond er ook een van Elsa dus ik kan niet meer stuk bij mijn dochter!

De hamsterboot van de Albert Heijn in het winkelcentrum is een grote favoriet. Ik krijg haar daar nooit uit. Gelukkig begon hij op een gegeven moment te praten en kon ik Calista wijs maken dat hij boos was omdat ze er al te lang in zat. Hahahaa loedermoeder, much? Ze kwam er snel uit!

Woensdag

week overzicht

Zo gaat het dus vaak op woensdagmiddag. Calista gaat eindelijk een beetje makkelijker slapen ’s middags. Ze krijgt dan de keuze om in haar eigen bed of op de bank te gaan liggen. Ze kiest natuurlijk altijd voor de bank! En soms valt ze dan zelf in slaap.

Donderdag

weekoverzicht

Ik kocht een elektrische onkruidbrander want dat onkruid – vooral in de voortuin – is verschrikkelijk. Het groeit en groeit maar en op een gegeven moment hadden we een soort Jurassic Park voor de deur. Maar ik vind het nog een beetje eng om dit ding te gebruiken.. ik ben best een sukkel als het op vuur aankomt. Helemaal nu het zo droog is ben ik bang dat ik alsnog een brand veroorzaak ofzo. Ik moet er denk ik nog even mee om leren gaan.

Vrijdag

weekoverzicht

Ik had een leuk idee voor Calista’s haar maar doordat het nog zo weinig en dun is pakte het wat anders uit dan verwacht. Het resultaat was dus deze antenne op haar hoofd!

Ik was uitgenodigd voor de persopening van Jurassic World! De laatste keer dat ik naar een persevent was geweest was geloof ik in 2010. Je kunt dus wel zeggen dat ik dat niet vaak doe. Ik vind het dan ook super eng! Maar omdat het deze keer in mijn mooie stad was wilde ik er wel heel graag bij zijn. Hier zie je de burgemeester die de tentoonstelling officieel kwam openen en de meneer met de zonnebril is de eigenaar van de dino’s.

Dit soort dingen moet ik altijd even direct doorsturen naar Martijn. Dit kraampje staat in Jurassic World. Martijn heeft niet heel veel met zijn geboorteland maar Indonesisch eten (en Aziatisch in het algemeen) vindt hij wel heeeel erg lekker!

Zaterdag

weekoverzicht

De tomaatjes in de tuin zijn bijna klaar om geplukt te worden. Ik kweekte dit jaar vier grote tomatenplanten uit één enkel snoeptomaatje. Zo leuk dat dat kan!

Ik zat het hele weekend niet zo goed in mijn vel maar op zaterdagavond ging ik nog even rustig boodschappen doen met Calista. Onderweg kwamen we deze ganzen tegen. Er lopen er momenteel echt super veel bij ons in de buurt.

Zondag

weekoverzicht

weekoverzicht

Op zondag heb ik wat me-time gepakt. Martijn was met de kinderen naar zijn vader en ik heb lekker even zitten minecraften. Ik kan het niet ontkennen, ik vind het gewoon nog steeds super leuk, ook al ben ik er bijzonder slecht in. Ik zie het als een soort lego maar dan zonder rommel die je achteraf nog moet opruimen. En het is een stuk goedkoper. Daarna heb ik nog even in mijn bulletjournal gewerkt. Vind ik ook heerlijk om te doen!

Hoe was jouw week?

2 thoughts on “Weekoverzicht 2-7 t/m 8-7 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *