Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Zoals elke zondag vind je hier ook vandaag weer een nieuw weekoverzicht. Deze week ging het allemaal even wat minder. Ik had minder energie en we deden niet veel noemenswaardig. Daarom heb ik ook niet zoveel foto’s gemaakt. Maar gelukkig was daar elke keer weer mijn kleine draakje die graag poseert. Veel Calista dus in onderstaand weekoverzicht!

Maandag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Ik heb al eerder verteld dat ik mee doe aan het project van Viking voor World Letter Writing Day. Deze week schreef ik mijn brief. Ik vond het nog best moeilijk eigenlijk! Ik wilde alles natuurlijk heel netjes doen en uiteindelijk ben ik uiteraard weer niet tevreden. Ik vind mijn handschrift altijd zo knullig! Maar ik heb in ieder geval wel mijn best gedaan. Maar goed, ik ben benieuwd of de brief zijn bestemming inmiddels heeft bereikt en of ik binnenkort ook een brief zal ontvangen!

Dinsdag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Op dinsdag was het grote moment eindelijk daar; ik ging rolschaatsen met Casper! Dat was iets wat op mijn zomerbucketlist stond en wat nog moest gebeuren. Hoe het ging.. dat zal ik later deze week nog vertellen! Ik kan wel zeggen dat ik veel heb moeten lachen! Casper had trouwens een volle agenda de laatste weken van de zomervakantie want de opa’s en oma’s wilden nog van alles met hem doen. Daardoor komt hij verder niet meer voor in dit weekoverzicht. Ze willen overigens allemaal ook graag leuke dingen met Calista doen, maar Calista is een echt mama’s kindje en blijft dan ook het liefst bij mij.

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Ik kon weer iets toevoegen aan mijn dagjes uit/travel journal. Echt super leuk om te doen! Maar je moet er wel flink wat tijd voor uittrekken. Ik ben er zo een paar uur mee bezig. (Hoe dan!?? Het zijn twee pagina’s! Ik weet het ook niet hoor..! Hahaha)

Woensdag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

En weer door met de andere hobby; Calista’s haar. Ik realiseerde me van de week dat we nu bijna op een gelijke haarlengte zitten. Laten we hopen dat het bij ons allebei snel langer groeit!

Donderdag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Op donderdag was Calista ziek. Ze is altijd heel erg rustig en lief wanneer zij ziek is, totaal anders dan de actieve, ondeugende (en redelijk veeleisende) meid die ze normaal gesproken is. Ze lag maar een beetje tv te kijken vanaf de bank. Ik zat naast haar en heb ondertussen zitten breien en een serie gekeken op Netflix op mijn telefoon.

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Zo breide ik deze bal. Ziet er best leuk uit toch? Ik wilde dit patroon al langere tijd proberen. Het breien was het makkelijke gedeelte, maar het in elkaar zetten vereiste meer aandacht!

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

En toen ik in de middag dit vrolijke gezicht weer zag wist ik dat het ergste leed geleden was. Wat ze aan heeft? O ze draagt graag de t-shirts van haar vader.. als jurk!

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

In de avond keken we gezellig naar Tangled/Rapunzel. Hi Flynn Rider! Ik vind het echt nog steeds een leuke film ook al hebben we hem al tientallen keren gezien.

Vrijdag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Eigenlijk wilden we al eerder langsgaan bij mijn ouders (zij waren die woensdag namelijk precies 46 jaar getrouwd en ik wilde ze nog een cadeautje geven) maar doordat Calista ziek was kwam het er op vrijdag pas van. Op de terugweg viel mevrouw natuurlijk weer in slaap achterop de fiets. Ik snap er niets van, het is vaste prik, maar hoe kan dat nou lekker slapen? En toen we thuis kwamen was ze direct weer klaar wakker.

Zaterdag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Zo wordt mijn dochter dus graag wakker; met haar hoofd in een zak chips. In de avond gingen we nog bij Martijns vader en zijn vrouw eten. Martijns broer en zijn vriendin waren er ook. Een paar dagen later vertrok Martijns vader en zijn vrouw namelijk weer voor een poosje naar China waar ze ook een huis hebben aangezien zijn vrouw daar vandaan komt.

Zondag

Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

Zondag was weer een thuishangdag. Alleen Snacky maakte het nog even spannend toen ik haar in de tuin een libel zag vangen (ik dacht dat het haar niet ging lukken.. boy was I wrong!) Vervolgens peuzelde ze dat tien tot vijftien centimeter lange beestje gewoon op! Toen ze een uurtje later ineens misselijk werd wist ik niet meer waar ik het moest zoeken want ik zag de bui al hangen; dat beest kwam er zeker uit en wie moest dat op gaan ruimen!? Ik! Maar ik had een hele hoop geluk want het bleek enkel een paar takjes bieslook te zijn die dwars zaten.

Tot zover weer mijn week! Hoe was die van jouw?

One thought on “Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018

  1. Jeanine says:

    Leuk daar jij een travel boek bij houdt, op mijn verjaardag waren jullie in De Beekse Bergen. 😉 Grappig.
    De bal vind ik ook tof geworden, leuk om als decoratie in huis te leggen.

    Groet Jeanine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *