Weekoverzicht 11-3 t/m 17-3 2019

Weekoverzicht
Ik was de afgelopen dagen zo moe dat ik niet aan bloggen toe ben gekomen. Vandaar dat het weekoverzicht deze week een dagje later is. Ik hoop dat die vermoeidheid van tijdelijke aard is want er staan zoveel dingen op de to do list! Vandaag begint eindelijk de lente. Met hopelijk veel zon en nieuwe energie! Kijk je mee hoe afgelopen week is verlopen?

Maandag

Weekoverzicht
De week begon met een nieuwe manicure voor Calista. Ze koos zelf deze rode glitterlak uit en was erg blij met het resultaat. Ik vind het best moeilijk om die kleine nageltjes te lakken!

Dinsdag

Weekoverzicht
Op dinsdag pakte ik dit mooie Stargames palette van Catrice erbij dat ik voor kerst van mijn ouders heb gehad. Ik heb echt heel lang geen make-up meer gebruikt. Omdat ik geen energie ervoor had en gewoon niet lekker in mijn vel zat. Maar de afgelopen week heb ik dit palette een aantal keer gebruikt en ik heb er weer plezier in. Hetzelfde geldt trouwens voor nagellak, dat ik sinds een aantal weken ook weer draag.

Weekoverzicht
Een dingetje tussen de mensen- en de kattenzus; mensenzus legt haar jas neer op de grond en kattenzus gaat daar dan heerlijk op liggen.

Weekoverzicht
In de avond had ik rapportgesprek met de juffen van Casper, ik vertelde er al over. Dit was mijn uitzicht tijdens het wachten. Casper zit dit jaar met zijn klas en de twee groepen 7 in de dependance. Wel lekker rustig!

Woensdag

Weekoverzicht
Omdat ik Calista na school aardbeien had beloofd gingen we nog even samen naar Albert Heijn. Normaal kom ik hier vrijwel nooit met Calista vanwege deze speelhoek. Die veroorzaakt namelijk gegarandeerd een driftbui wanneer ze moet stoppen met spelen. Dit keer ging het gelukkig nog redelijk goed. Ik vind het trouwens wel super jammer dat ze dit jaar geen moestuintjes actie hebben!

Weekoverzicht
Ze lusten niet veel maar aardbeien zijn momenteel bij beide favoriet.

Weekoverzicht
Aangezien Casper de tv in beslag had genomen (playstation) en Calista mijn telefoon gebruikte om rare filmpjes op Youtube te kijken, kleurde ik een kleurplaat uit het Unicornkleurblok van Denksport. Ik wilde eigenlijk met ze gaan knutselen maar daar hadden ze allebei geen zin in.

Donderdag

Weekoverzicht
De prinses op de peuterspeelzaal. Ik mocht geen foto maken. Hahaha.

Weekoverzicht
We hadden mazzel trouwens want het regende en waaide flink, maar Martijn was thuis dus we konden met de auto naar school in plaats van met de fiets.

Vrijdag

Weekoverzicht
Van maandag tot en met donderdag gaat Calista ’s ochtends naar de peuterspeelzaal maar op vrijdag is zij altijd vrij. Dus gingen we samen boodschappen doen bij Aldi. En natuurlijk mag ze dan wat uitkiezen. Het werd haar favoriet; de roze “meisjes” donut.

Weekoverzicht
Een Ladybugpak stond al lang op haar wensenlijst. Ik besteld hem via AliExpress. Ze is er helemaal wild van! Maar het is wel een gedoe om het pak aan en uit te krijgen. Gelukkig wordt ze er zelf al behendiger in. Is Miraculous Ladybug bij jullie thuis ook een hit?

Weekoverzicht
Misschien komen ze hem nu eindelijk halen, dacht ik toen deze brief binnen kwam voor Martijn, aangezien er in grote letters “politie” op stond. Maar het bleek weer eens een snelheidsovertreding te zijn, deze keer uit Belgiรซ. Sommige mensen leren het ook nooit!

Zaterdag

Weekoverzicht
Op zaterdag gingen we met zijn allen naar de Plantenhal in Bergschenhoek. Ik wilde eigenlijk paastakken kopen maar kon er niet vinden wat ik in mijn hoofd had. Nog even verder zoeken dus.
Weekoverzicht
Wel kocht ik een hangpot met viooltjes, een pilea en kattengras, waar Snacky echt binnen no time van moest overgeven. Nice.

Zondag

Weekoverzicht
Op zondag gingen we eerst bij mijn ouders en daarna bij Martijns moeder op bezoek. Weer thuis was ik wel uitgeteld en had ik enkel nog energie om wat te haken en te Netflixen. Ik had de hele week amper een haaknaald aangeraakt maar had er ineens weer zin. Snacky was het daar echter niet zo mee eens, die lag veel te lekker op die bolletjes wol!

En toen zat de week er al weer op! Het was weer een rustige week, waarin we vooral thuis waren. Ik ben ook wel een echte huismus hoor dus dat vind ik niet erg! Maar het was ook niet echt weer om veel buiten te zijn. Hopelijk is het deze week wat beter want ik wil graag weer eens in de tuin aan de slag.

Wat heb jij deze week op de planning staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *