Zomer Bucketlist

zomer bucketlist
Vanmorgen ga we met Calista’s peutergroep naar de kinderboerderij en Casper moet een half dagje naar school, maar vanmiddag om 12.15 is het dan echt zo ver! De zomervakantie gaat beginnen! Zoals ieder jaar heb ik ook dit jaar weer veel plannen. Hopelijk wordt het weer zo prachtig als de afgelopen tijd was want ik word daar heel gelukkig van! Helemaal nu het er niet naar uitziet dat we nog naar een zuidelijk land op vakantie gaan maken de warme temperaturen hier mij erg blij. Maar plannen dus. Ieder jaar heb ik er een heleboel maar uiteindelijk komt er toch niet zoveel van terecht. Toch mag dat de voorpret niet drukken! Uit mijn lange bucketlist heb ik vijf dingen uitgekozen die ik sowieso aan het eind van de zomer afgestreept wil hebben.

Rolschaatsen

Zoals je misschien wel weet is mijn zoon alles behalve sportief. Dat komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen dat zit er vast een beetje ingebakken. Maar afgelopen winter heb ik hem voor het eerst zover gekregen dat we samen gingen schaatsen op de schaatsbaan. Hij wilde in eerste instantie niet maar hij vond het uiteindelijk toch erg leuk; zelfs nadat ik al van de baan af was ging hij nog door. Nu wil het toeval dat ik al heel lang een paar rolschaatsen op zolder heb staan. En het lijkt me dus ontzettend leuk om met mijn zoon te gaan rolschaatsen. Ik weet zeker dat hij zijn bedenkingen zal hebben wanneer ik dit voorstel maar ik heb dus een paar rolschaatsen voor hem gekocht. Ik ben zo benieuwd hoe hij het gaat vinden! (En ik hoop dat ik niet op mijn bek ga)

Picknicken

Calista kijkt de laatste maanden graag naar Peppa Big. En Peppa Big houdt blijkbaar van picknicken want dit gebeurt een aantal keer in de serie. Sinds die tijd is Calista dus ook in de ban van dit fenomeen. Al geloof ik dat zij eten in de tuin al picknicken vindt. Toch wil ik het graag een keer echt gaan doen in het park, met een tas vol lekkere hapjes. Ik moet eigenlijk alvast eens op zoek gaan naar leuke receptjes.

Naar de dierentuin met Calista

Een tijd geleden kreeg ik vier kaartjes voor Diergaarde Blijdorp. Ik ben daar toen met Casper en Calista naartoe geweest, maar omdat zij toen nog twee jaar was mocht ze nog gratis naar binnen. Ik heb dus nog twee kaartjes over en aangezien mijn zoon niet zo’n hele grote dierentuinfan is lijkt het me leuk om een dagje samen met Calista te gaan. En ik weet dat er vast weer opa’s en oma’s staan te springen om dingen met Casper te doen dus het moet geen probleem zijn om een meidendagje in te plannen.

Naar de Efteling

Natuurlijk hadden wij ook gespaard voor de kortingskaarten voor de Efteling bij Albert Heijn en we hebben daar laatst de kaartjes gekocht. We waren er een paar maanden geleden nog en sindsdien is Calista helemaal in de ban van Carnaval Festival. Ze wil constant naar de muziek luisteren en vraagt iedere keer of ze er alsjeblieft weer in mag! Uiteraard mag dat binnenkort dus weer.

Zelf patat maken

Mijn dochter is verzot op patat en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet ben. Laatst vertelde Casper dat hij op YouTube een item had gezien over zelf patat bakken. Ik heb dat zelf ook nog nooit gedaan maar mijn moeder deed het vroeg wel regelmatig. Het lijkt me leuk om eens samen met Casper te proberen en dan mag zijn zusje ook wel mee-eten! Misschien kunnen we erg ook wel zelf mayonaise en ketchup bij maken!

Wat staat er op jouw zomer bucketlist?

4 thoughts on “Zomer Bucketlist

  1. Pingback: Zomer Bucketlist: Picknicken! - ikblogookmaarwat.nl

  2. Pingback: Weekoverzicht 13-8 t/m 19-8 2018 - ikblogookmaarwat.nl

  3. Pingback: Eindelijk vakantie + Zomer bucket list 2019 - ikblogookmaarwat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *