Verras met Tex Mex met Santa Maria

Verras met Tex Mex met Santa MariaIk mocht weer wat leuks uitproberen via the Insiders! Na de ijskoffie van Starbucks van laatst mocht ik nu aan de slag met de producten van Santa Maria waarmee je heel gemakkelijk een lekkere Tex Mex maaltijd op tafel zet! Tex mex staat natuurlijk voor de keuken uit Texas en Mexico, die volgens mij wel een allemansvriend is met gerechten als taco’s, enchilada’s’, nacho’s en fajitas.

Santa Maria

Winnen

Ik mocht weer een leuk pakket afhalen bij het afhaalpunt. Hierin vond ik de kruidenmixen van Santa Maria met een pak taco’s en een pak tortilla’s, aangevuld met wat leuke recepten om uit te proberen. En het was weer ruim voldoende om anderen ook mee te laten proberen. Daarom geef ik ook twee setjes weg; één op Instagram en één op Facebook. Je kunt vandaag nog meedoen als je volgt of liked en een reactie achterlaat bij de desbetreffende foto’s.
Santa Maria Tex Mex Taco's

Taco’s

Afgelopen week maakte ik de taco’s en de guacamole. Voor de taco vulling gebruikte ik 500 gr half om half gehakt, een blikjes maïs, een blik kidneybonen, de taco kruidenmix van Santa Maria, geraspte kaas, ijsbergsla, blokjes tomaat en blokjes komkommer. Voor de guacamole gebruikte ik alleen de kruidenmix met drie avocado’s. Toevallig waren de avocado’s in de aanbieding en had ik een heel net voor maar twee euro! Ik ben zelf sowieso erg fan van guacamole dus ik vond het echt een feestje om dat weer eens op tafel te hebben staan. Voor de heren had ik er nog een rode tacosaus bij gekocht omdat zij dat groene goedje dus wat minder vinden.

Dit gerecht was absoluut voor herhaling vatbaar. Een schot in de roos, want alles ging zomaar op!

Ook Insider worden? Dat kan natuurlijk! Schrijf je in bij The Insiders en misschien word jij wel uitgekozen voor een volgende campagne.

Wat is jouw favoriete Tex Mex gerecht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *