Recept: Faux Vitello Tonato Wraps

Vitello Tonato Wraps

Op feestjes of bij een high tea zijn wraps toch wel een favoriet hapje van mij. Maar meestal wordt enkel de wrap met roomkaas en zalm of de wrap met roomkaas en kipfilet geserveerd. Lekker, maar die kennen we nu wel. Voor de afwisseling bedacht ik een alternatief geïnspireerd door het klassieke gerecht vitello tonato. Krijg je al trek?

Vitello Tonato Wraps

Maar hoezo dan faux vitello tonato wraps, oftewel nep? Dat zit zo.. In plaats van de traditionele kalfsfricandeau heb ik plakjes casselerrib gebruikt voor deze wrap. De simpele reden hiervoor is dat ik dit gewoon bij mijn Aldi supermarkt op de hoek kan krijgen en fricandeau is daar niet te vinden.

Ingrediënten

– 4 middelgrote wraps
– 1 blikje tonijn op water
– Pakje casselerrib
– 4 eetlepels mayonaise
– 4 eetlepels kappertjes
– IJsbergsla
– Peper en zout

Vermeng het blikje tonijn met de mayonaise. Dit kan met een vork maar als je een staafmixer tot je beschikking hebt is dat helemaal handig en snel. Breng de tonijnsaus op smaak met wat peper en zout.

Smeer de wrap in met een laagje saus en leg hier een per wrap 3 of 4 plakjes casselerrib op. Verdeel de sla en de kappertjes over de wraps. Rol de wrap op en snij deze desgewenst in stukjes en maak af met een prikkertje.
Eet smakelijk!

Pin it!

Vitello Tonato wraps

Wat is jouw favoriete wrap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *