Avondeten overzicht van de afgelopen week 5

Avondeten overzicht

Toen ik net wakker werd was het half twee. O heerlijk, dacht ik! Ik kan nog lekker lang slapen voordat ik er uit moet. Niets bleek minder waar. Ik draaide en draaide maar kon de slaap niet meer vatten. Inmiddels is het helaas al bijna vijf uur. Van veel slapen komt het dus niet meer. Ongetwijfeld zal het rond zes uur wel lukken om de slaap te vatten want dan moet ik er natuurlijk bijna uit! Maar voor nu besloot ik me dan toch nog maar even nuttig te maken en deze blogpost van wat tekst te voorzien. Ik heb namelijk de laatste tijd weereens bijgehouden wat wij ’s avonds zoal eten en dat wilde ik vandaag weer even delen. Kijk je mee?

Maandag

Avondeten rijst met loempia

We aten rijst met een zakje gemengde groenten, een loempia met groentenvulling, wat komkommer en saté saus. Een erg budgetvriendelijke maaltijd om de week mee te starten. De loempia’s vind je namelijk bij Aldi in de vriezer voor €1,09 per twee en ze vullen als een tierelier! Je kunt ze frituren maar ik maakte ze dit keer in de oven klaar.

Dinsdag

Avondeten overzicht

Daar zijn de gehaktballen weer! Ik deed er weer een uitje doorheen. Erbij aten we minikrieltjes en broccoli met een tuinkruidensausje. Broccoli is een favoriet van Casper.

Woensdag

kipkrokant schnitzels

We aten kipkrokant schnitzels die we allemaal erg lekker vinden. Erbij had ik champignons gebakken met ham, ui en boursin. Ook hadden we er zalmsalade bij en toast met zelf gemaakte kruidenboter.

Donderdag

Avondeten overzicht

We aten wraps met gemengde sla, komkommer, reepjes vega schnitzel, kidneybonen en maïs. Ik kruidde de boel met behulp van een zakje Santa Maria kruidenmix voor fajita’s, die ik nog over had van toen ik de kruidenmixen uit mocht testen. Voor mezelf deed ik er nog lekker veel witte kaas overheen.

Vrijdag

Hapjes!

Op vrijdag eten we tegenwoordig vaak hapjes en lekkers om het weekend in te luiden en zo ook deze week. Ik zou kunnen zeggen dat vrijdag borreldag is maar we drinken er geen borrels bij.. enkel de hapjes dus!

Zaterdag

Avondeten overzicht

Call me crazy maar dit vind ik dus echt heel lekker. Volgens Martijn is het niet mogelijk dat iemand dit echt lekker vindt maar ik smul hier dus echt van! Het is een lekkere simpele opwarmmaaltijd met op rechts de Hollandse groentenschotel van Aldi, links de Italiaans aardappelschotel van Aviko en daarbij een slavink die laatst in onze TooGoodToGo tas van Jumbo zaten.

Zondag

Visstickburgers

We aten vissticks op een broodje met sambasaus, met patat en een salade met o.a. komkommer, kappertjes en witte kaas. En een flinke klodder mayonaise natuurlijk. Hier kan ik ook weer echt zo van smullen!

Meer avondeten overzichten bekijken? Dat kan!

Avondeten overzicht van de afgelopen week 1
Avondeten overzicht van de afgelopen week 2
Avondeten overzicht van de afgelopen week 3
Avondeten overzicht van de afgelopen week 4

Wat was jouw succesmaaltijd deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *