Wat ik laatst kocht via AliExpress 1

Wat ik laatst kocht via AliExpress
Er zijn periodes dat ik me een beetje schaam tegenover degene die op ons adres de post bezorgt. En dat ik ook best wel medelijden met deze persoon heb. Want die envelopjes uit China zijn gewoon erg irritant om te bezorgen. Maar ik kan er niets aan doen hoor! Het is toch een soort verslaving, dat bestellen op AliExpress. Vandaag een greep uit de items die ik de afgelopen tijd heb besteld. Allemaal voor Calista dit keer. Dat zal wel een moeder dingetjes zijn.. ik geef eigenlijk bijna alles uit aan de kinderen!

Haaraccessoires

Wat ik laatst kocht via AliExpress
Je weet vast dat ik het heerlijk vind om Calista’s haar te doen en ik stiekem wens dat ze snel een hele volle bos met mooi lang haar heeft (en dat wens ik natuurlijk ook voor mezelf!) Ik vind het super leuk om telkens iets nieuws te proberen en mooier te leren vlechten. Calista vind het prima zolang ze ondertussen met mijn telefoon mag spelen. Haaraccessoires hebben we dus nooit genoeg en ik bestelde er een hele berg.

Haarbanden €0,17 per stuk (random kleur) – grote gekleurde strikken €0,28 per stuk – gele elastiekjes met zeester €0,31 per paar – paarse elastiekjes Hello Kitty/strikje €0,59 per paar – blauwe clipjes met strik €0,21 per paar – zwarte elastiekjes met strikje €0,67 per paar

Wat ik laatst kocht via AliExpress

Ik gebruik heel vaak kleine elastiekjes voor Calista’s haren. Een gewone staart lukt prima met een gewoon elastiek maar wanneer ik kleinere staartjes of vlechtjes wil maken dan kom ik al snel bij dit soort kleine elastiekjes uit. Ik hoopte dat deze elastiekjes even fijn zouden zijn als die te koop zijn bij Action. Helaas zijn ze dit niet, ze zijn minder stevig en breken dus eerder.

Elastiekjes 500 sts €0,35 per zakje

Wat ik laatst kocht via AliExpress

Elastiekjes met madeliefjes €0,33 per paar – zacht elastiek met pompons €0,22 per stuk

Educatief speelgoed

Wat ik laatst kocht via AliExpress
Ik moet eerlijk zeggen dat Calista hier nog niet mee heeft gespeeld. Maar ik vind het er wel erg leuk uitzien. Je kunt de knopen op het shirt vastzetten wat een goede oefening is voor de fijne motoriek.

Houten shirt met knopen €1,39

Wat ik laatst kocht via AliExpress
Deze is wel al in gebruik. Helaas zat er één kraal bij zonder gat maar de anderen zien er goed uit en ze zijn netjes afgewerkt. Geen kans op splinters dus. Er zitten pennetjes aan de uiteinden van het koord waardoor het rijgen makkelijk gaat. Ook handig om de namen van de dieren, het fruit en kleuren mee te oefenen

26 Houten kralen met koord €3,27

Ik kocht overigens nog veel meer dus ik denk dat er binnenkort nog wel een deel twee aan zit te komen. Ik had alleen nog niet alles op de foto gezet!

Wat kocht jij laatst via AliExpress?

3 thoughts on “Wat ik laatst kocht via AliExpress 1

  1. Jenn says:

    Superleuk die haardingen! Het is lang geleden dat ik iets bij Ali heb gekocht, ik vind Wish op de een of andere manier prettiger, maar dat is ook van Ali geloof ik. Het laatste wat ik daar kocht waren een drone en een diamond painting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *