Wat ik kreeg voor Echte Post Is Cool 7

Echte Post Is Cool pakket
In maart zag ik toevallig op Twitter dat Inge van MonsieurMango weer een editie van Echte Post Is Cool a.k.a. EPIC wilde organiseren. Ik twijfelde precies twee seconden en besloot me toen weer op te geven. Ik deed namelijk al twee keer eerder aan deze swap mee. Bij EPIC gaat het er om dat je iemand verrast met een leuk pakketje met een waarde van ongeveer €7,50 (excl. verzendkosten) Ik vind dit net een leuk bedrag en mede daardoor heb ik dus al vaker meegedaan. Daarbij doet er vaak een hele leuke groep mensen mee, waarvan ik de meeste inmiddels een beetje heb leren kennen via Twitter. Ben je ook zo benieuwd wat ik gekregen heb?

Echte Post Is Cool
Op een dag stond de pakjesbezorger voor mijn deur met een gigantisch grote doos. Dat had ik totaal niet verwacht! Helaas lag ik op de dag dat we uit mochten gaan pakken in het ziekenhuis. Daarom heb ik gewacht tot ik weer thuis was. Dat werd dus afgelopen maandag! In de doos zat deze grote tas…

Echte Post Is Cool

Vol met cadeautjes! En wat een heerlijk pakpapier! Lekker vrolijk met al die dieren erop. Verder zat er ook nog flink wat confetti in de tas wat inmiddels door het hele huis is gaan zwerven hahaha

Alle Echte Post Is Cool pakjes

Wat een berg cadeautjes he! En een schattige poezenkaart. Toen ik die las ontdekte ik wie mij dit mooie pakket had gestuurd, namelijk Mevrouw Marloes! Tijdens het uitpakken werd ik geholpen door Calista. Wat er eigenlijk op neer kwam dat zij alles uitpakte en ik: “O wat leuk! Wat lekker! Wat mooi!” riep. En voor ik het wist was zij al weer met het volgende pakje bezig!

Voor Snacky en de kinderen
Marloes heeft niet alleen aan mij gedacht maar ook voor onze kat Snacky zaten er lekkere kattensnoepjes in het pakket. En Casper en Calista kregen bellenblaas. Dat is altijd een schot in de roos hier! De lolly’s komen ook uit het pakket en Calista vond vooral die met een bloemetje erop heel mooi. De regenbooglolly heb ik stiekem achtergehouden want die wil ik zelf!

Echte Post Is Cool
Ah! Wat leuk! Een set om groenten te kweken. Helaas ben ik vanwege mijn gezondheid dit jaar nog niet heel actief geweest in de moestuin. Maar daar gaat nog wel verandering in komen! Deze zaaiset lijkt me super handig. Daaronder zie je een topsecret detective set. Ik weet nog niet precies wat het is maar het ziet er leuk uit.. er staat op de doos dat er o.a. nepsnorren inzitten. Hahaha! Misschien leuk om daar vanmiddag wanneer de kinderen vrij zijn eens naar te kijken.

Creatieve cadeautjes
Erg leuk, zo’n set waskrijt. Ik heb altijd veel getekend totdat ik kinderen kreeg. Maar ik wil het toch graag weer vaker gaan doen. Binnenkort dus maar eens uitproberen. En wolletjes komen altijd van pas. Wat een lieve kleurtjes!

Lekkers
Ik had op het aanmeldformulier vermeld dat witte chocolade met praline mijn favoriet was. En lucky me laat ze die juist voor me gekocht hebben! Ook stuurde ze haar eigen favoriet – de Milka met Daim – mee. Ik weet nog precies wanneer ik voor het eerste Daim (toen nog zonder Milka) at. Het was toen de buurtsuper een actie had met kraskaarten waarbij je gratis producten kon winnen. En mijn moeder won dus een pak met Daim. We gingen die dag naar Diergaarde Blijdorp met mijn vriendinnetje en we vonden Daim allemaal heerlijk! Gek he dat dan zoveel indruk heeft gemaakt dat ik daar nu ineens weer aan moet denken. Ik was denk ik een jaar of 11 toen. Dat was dus tijdens de Middeleeuwen.

Dankjewel!

Marloes, wat heb jij je goed stilgehouden! Ondanks dat wij elkaar nog niet kenden heb je allemaal dingen gevonden waar ik erg blij mee ben. Ik hoop dat je het niet erg vond dat ik wat later was met uitpakken. Ontzettend bedankt voor alle mooie verrassingen!

Heb jij weleens meegedaan aan Echte Post Is Cool of heb jij een andere favoriete swap?

One thought on “Wat ik kreeg voor Echte Post Is Cool 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *