Vrolijke Sokken

vrolijke sokken van Hemd voor Hem
Wat zijn we de afgelopen tijd enorm verwend door Hemd voor Hem! Martijn kreeg een chique (strijkvrij!) overhemd waar ik het later nog eens over zal hebben. We moeten hier namelijk nog foto’s van nemen, maar geloof me het is erg mooi. En toen ontving ik laatst ook nog een set vrolijke Happy Socks!

Giftset Happy Socks

Zwarte sokken

Vanaf mijn tienertijd heb ik eigenlijk enkel maar zwarte sokken gedragen. Sokken met een printje konden in mijn ogen lange tijd echt niet meer. Die waren voor kleine kinderen of oudere vrouwen. En eigenlijk was het ook wel erg makkelijk, al dat zwart. Dan hoefde ik nooit op zoek naar een bijpassende sok want alles combineerde bij elkaar. En omdat Martijn en ik niet zo gek veel schelen qua schoenmaat konden we ook nog eens samen doen met de sokken. Win-win!

Maar smaak verandert en sinds een jaar of wat zijn wij allebei overgestapt op vrolijke sokken. Nu liggen al die zwarte sokken zielig te wachten in “de mand” Hebben jullie ook zo’n mand met kledingstukken waarvan je eigenlijk al weet dat je ze nooit meer gaat dragen maar die je tegen beter weten in toch nog bewaart? Of misschien kom je er net als ik simpelweg niet toe om die mand uit te zoeken.

Vrolijke Sokken - Happy Socks

Happy Socks

Ik bedacht me dus op een dag dat het leven veel te kort is voor saaie sokken. En laat dat nou ook net de visie van Happy Socks zijn. Het uitzoeken van een vrolijk paar in de ochtend vind ik ook echt leuk om te doen. Ook heb ik de laatste jaren natuurlijk regelmatig in het ziekenhuis gelegen en daar krijg ik regelmatig opmerkingen over mijn opvallende sokkencollectie.

Jungle Party giftset van Happy Socks

Bij Hemd voor Hem hebben ze een uitgebreide collectie sokken waaronder ook mooie giftsets van Happy Socks. De Jungle Party set die ik ontving kwam in een mooie cadeaudoos en bestaat uit vier paar Happy Socks. Er zijn o.a. ook cadeausets met bijpassende boxershorts, parfums en biertjes. Ideaal dus als cadeau voor de mannen in je leven. Of gewoon lekker voor jezelf.

Ben jij fan van vrolijke sokken? Of hou je het liever wat minder opvallend? Of misschien draag je wel helemaal geen sokken

One thought on “Vrolijke Sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *