Starbucks Chilled Classics Almond en Skinny Latte

starbucks almond skinny latte
Al heel wat jaren geleden schreef ik mezelf in bij the Insiders. Via deze website kun je gratis producten uitproberen, ook wanneer je geen blogger (met een groot bereik) bent. Nu is het echt niet zo dat ze iedere maand met een doos goodies voor mijn deur staan maar in de loop der tijd heb ik toch al een hoop leuke dingen mogen ontvangen. Zo heb ik in het verleden meegedaan aan campagnes van o.a. Appelsientje en Purina kattenvoer. En dit keer mocht ik de Starbucks Chilled Classics Almond en Skinny Latte uitproberen. Dat komt natuurlijk goed uit want ik ben gek op ijskoffie!

Ik drink vrijwel dagelijks ijskoffie. Meestal drink ik die van het merk Moreno van Aldi, want die is lekker en goedkoop! Bij mijn ouders krijg ik regelmatig Starbucks ijskoffie. Het meest opvallende verschil met die van Moreno is dat de ijskoffie van Starbucks meestal erg zoet is. Ik ben een echte zoetekauw dus ik hou er erg van!

Starbucks Almond Plant-based

starbucks almond skinny latte
Zoals de naam al doet vermoeden is de Almond Plant-based gemaakt op basis van amandelmelk en bevat hij dus geen melk afkomstig van dieren. Deze ijskoffie is geschikt voor veganisten. Fijn! Ik ben zelf niet vegetarisch of vegan maar ik vind het wel prettig dat vega en vegan producten steeds meer mainstream worden. Ik vind dit een erg goede ontwikkeling, zowel voor de planeet en voor de dieren zelf natuurlijk, maar ik ben er ook van overtuigd dat wij mensen over het algemeen een stuk gezonder zouden zijn wanneer we minder dierlijke producten zouden eten en drinken.

Deze ijskoffie is een milde koffie die niet zo zoet is als de Starbucks ijskoffies die ik gewend ben. Ik hou wel van alternatieve melk, zoals amandelmelk of sojamelk dus deze Almond Plant-based ijskoffie valt bij mij goed in de smaak.

Starbucks Skinny latte

starbucks almond skinny latte
De Starbucks Skinny latte is niet alleen skinny omdat er geen toegevoegde suikers in zitten, maar hij is ook nog eens lactosevrij. Ik heb zelf weleens last van lactose wanneer er weer wat speelt in mijn darmen. Je kunt namelijk ook tijdelijk lactose-intolerant zijn, dit heet secundaire lactose-intolerantie. Wanneer het dan weer wat beter gaat dan kan ik weer naar harte lust melkproducten nuttigen. Ik ben dus wel blij met een lactose vrije ijskoffie. Ook deze is weer mild en niet te zoet van smaak.

The Insiders

Maar nog even terug naar the Insiders hè, mocht je er nog niet bekend mee zijn. Op basis van je profiel op de website word je voor campagnes geselecteerd of niet. Af en toe ontvang ik een mailtje met de vraag of ik me op wil geven voor een campagne, zoals deze dus van Starbucks. Ook hebben ze regelmatig campagnes waarbij je een product voor een periode kunt uitproberen en na de testperiode eventueel met korting kunt kopen. Er zijn voor dit soort campagnes nog geen producten voorbij gekomen waar ik in geïnteresseerd was, maar ook dat kan natuurlijk erg lucratief zijn.

Drink jij weleens ijskoffie? En zo ja, wat is jouw favoriet? En heb jij je al aangemeld bij the Insiders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *