Lekker Honing!

lekker honing
Van de webshop Lekkerhoning.nl kreeg ik een paar weken terug een leuk pakketje toegestuurd met allerlei lekkere producten uit hun assortiment. Ik heb een hele grote honingfan hier thuis – namelijk Casper. Dus ik wist zeker dat ik hem hier wel mee zou kunnen verrassen. Ben jij ook benieuwd wat we allemaal in het pakketje vonden?

lekker honing

honing potjes

Ik weet niet hoe dat bij jullie thuis gaat maar wanneer wij een grote pot honing hebben dan wordt dat altijd een grote kleefzooi. Daarom leek het me handig om voor wat kleine potjes honing te kiezen. En uiteraard heeft Lekkerhoning een uitgebreid assortiment honing. Bijzonder ook om zo het smaakverschil tussen al deze soorten te ontdekken.

honing bij center parcs

Ik nam er ook een potje mee naar ons verblijf in Center Parcs. Lekker voor op brood en in de thee. Ik deed het zelf over mijn broodje met brie! Yum! Dan wordt het meteen iets extra luxe. Nemen jullie ook weleens miniverpakkingen mee op reis? Ik heb altijd een tupperware bakje met mini jammetjes en hagelslagjes bij me. Dat is inmiddels een soort traditie geworden en nieuwe mini’s uitzoeken in de supermarkt hoort zelfs al bij mijn vakantie voorpret!

honing snoep

Deze honingsnoepjes zijn ontzettend geliefd merkte ik toen ik een foto van het pakketje van Lekkerhoning op instagram deelde. Ik kreeg heel veel opmerkingen dat ze zo lekker zijn! Eerlijk gezegd kende ik ze zelf nog niet, maar ze zijn inderdaad heerlijk!

honing zeep

Ik ben gek op zeepjes vandaar dat ik deze twee uitkoos. Ik leg zeepjes graag ergens in huis neer voor een lekker geuraccent. Daarnaast ben ik gewoon gek op het verzamelen van zeepjes, eigenlijk al van kinds af aan. Ze hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Weet je nog lang, lang geleden, toen the Body Shop allemaal van die zeepjes had in fruit- en diervormen? Ik wel want ik stond altijd uren te twijfelen welke ik zou kopen. Tegenwoordig neem ik vaak als souvenir nog een zeepje mee naar huis van vakantie.


Verder vond ik nog wat proefjes in mijn pakketje. Altijd fijn om zo wat dingen uit te kunnen proberen en ook alweer zo handig wanneer je op reis gaat.

Dankjewel voor het mooie pakketje, Lekkerhoning! We hebben er van genoten.

Heb jij nu ook trek gekregen in honing? Neem dan een kijkje in de webshop!

One thought on “Lekker Honing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *