Happy Truffels proberen

Happy truffel
Laatst spotte ik iets heel leuks, namelijk de chocolade truffels van Happy Truffel. Ik was meteen geïnteresseerd en wilde ze heel graag eens uitproberen. Wat ze zo bijzonder maakt? De felle kleuren! Zo heb ik chocolade nog nooit gezien! Terwijl ik door hun Instagram account aan het neuzen was zag ik dat ze een aantal proefmixpakketten weggaven en ik besloot een gokje te wagen. En wat denk je? Ik bleek één van de gelukkige winnaars. Lucky me!

Happy truffel
Afgelopen zaterdag werd er dus een heel fijn pakketje bezorgd bij ons thuis. Het doosje Happy Truffels zelf zat nog eens extra verpakt in roze vloeipapier en er zat ook nog een leuk kaartje bij. Het voelde echt als een cadeautje. En ik denk ook dat dit doosje echt perfect is om cadeau te doen. De truffels zien er über hip en instagramable uit. Maar smaken ze ook? Aan ons de taak om dat uit te zoeken!

In de proefmix zitten twaalf truffels; twee van iedere smaak. Leuk om dus samen te delen. Geel smaakt naar vanille, oranje naar caramel zeezout, roze naar framboos, paars naar amandel, blauw naar cappuccino en groen naar hazelnoot.

Ingrediënten

Cacao tenminste 26,1%, suiker, plantaardig vet (palm, zonnebloem, koolzaad) cacaoboter, volle melkpoeder, magere melkpoeder, melksuiker, magere cacaopoeder, aroma’s (amandel, bourbon vanille, hazelnoot, framboos, caramel, koffie) zeezout, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma, kleurstoffen (E127, E133, E102, E171, E104, E110) Kan sporen bevatten van noten en pinda’s

Happy truffel

Wat zien ze er mooi uit! Calista wil graag als allereerste de blauwe met cappuccino smaak proberen, terwijl Casper voor de fel roze met frambozen smaak gaat. De truffels bestaan uit een dikke laag chocolade met daarover de gekleurde laag. Binnenin vind je een zachte donkere of witte chocoladevulling. Goedgekeurd! Mijn persoonlijke favoriet is de groene hazelnoot variant.

De truffels van Happy Truffel worden handgemaakt van UTZ gecertificeerde Belgische chocolade. De felle kleuren maken de Happy Truffels heel aantrekkelijke en unieke chocoballen. Super leuk voor bij een high tea op een etagère bijvoorbeeld. En zoals ik al zei zijn ze ideaal als cadeau, zowel voor je kleine nichtje als voor je vriendinnen. Iedereen wordt blij van zo’n vrolijk doosje.

De proefmix die ik ontving is verkrijgbaar in de webshop van Happy Truffel en kost €8,95

Wat is jouw favoriete chocolade?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *