Unicornkleur- en puzzelblok van Denksport

Denksport
Way back in december ontving ik van Denksport Junior het Unicornkleur- en puzzelblok. Omdat ik me toen zo slecht voelde heb ik het toen opzij gelegd voor later, vandaar dat ik er nu pas aandacht aan besteed. Het is een super mooie set boekjes die ik alsnog graag nog even wilde laten zien.

Denksport

Het kleurboek zit vol met mooie grote platen die je er makkelijk één voor één uit kunt scheuren. Dit vind ik ontzettend handig want wanneer ik de kleurplaten niet één voor één aanbied, zit ik binnen een half uur met een kleurboek waarin op elke bladzijde een paar strepen staan. En dat vind ik altijd zo zonde (hashtag controlfreak)

Wat ik ook heel fijn vind zijn de grote vakken waaruit de kleurplaat is opgemaakt. Het nadeel van kleurboeken voor volwassenen vind ik dat de vakjes vaak zo pietepeuterig zijn. In de grote vlakken kan ik mijn creativiteit veel beter kwijt door bijvoorbeeld te gaan werken met kleurverloop. En voor Calista zijn de grote vakken natuurlijk ook wel zo prettig.

Denksport

Het Unicornpuzzelblok zit vol met leuke puzzels met afbeeldingen van naast eenhoorns ook andere populaire figuren zoals lama’s (alpaca’s!?) en schattige food items en ook een heleboel mooie stickers. De adviesleeftijd hiervan is 6 tot 8 jaar maar met een beetje hulp kan Calista hier ook al een aantal puzzels van maken, zoals bijvoorbeeld het kleuren op nummer. Dit doet ze namelijk ook al graag in een van de apps op mijn telefoon.

Ik heb dit tweetal overigens alvast in de tas gestopt voor wanneer we binnenkort een weekje weg gaan naar een vakantiepark. Dat er dan kleur- en puzzelboeken mee gaan hoort er bij ons inmiddels echt een beetje bij. Ik heb er onwijs veel zin in!

Denksport

Het Kleurblok bevat 80 pagina’s en is verkrijgbaar voor €5,25. Het Puzzelblok telt 72 pagina’s en kost €4,95. Ze zijn te bestellen via de website van Denksport Junior. Heel fijn is dat je binnen Nederland geen verzendkosten hoeft te betalen.

Nemen jullie ook altijd kleur- en puzzelboeken mee op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *