Gratis haakpatroon: Konijntje

Gratis haakpatroon konijntje
Nadat ik voor Halloween de mummie had gehaakt leek het me leuk om dit keer eens iets te gaan maken voor Pasen! Het werd dit schattige konijntje. Ik baseerde hem op hetzelfde patroon maar paste het hier en daar wat aan en breidde het wat uit, waardoor het net iets uitdagender is geworden. De link naar het gratis haakpatroon voor dit konijntje vind je hieronder.

Gratis haakpatroon konijntje
Het idee is dat er in de toekomst nog kleertjes of accessoires bij komen voor dit amigurumi konijntje, maar ik moet hier nog even goed over nadenken. Ik heb al geprobeerd om hem een jasje te geven. Uiteindelijk was ik hier toch niet tevreden over. Ik ga hier dus nog even rustig verder op zitten broeden! Zodra het zover is laat ik het natuurlijk weten.
Kijk hier voor het patroon van het konijntje

Gratis haakpatroon konijntje

Hebben jullie trouwens al plannen voor de paasdagen? Wij gaan o.a. uiteten en naar een high tea! Eropuit dus en geen gedoe thuis, gelukkig. Tweede paasdagen hebben we vooralsnog vrij om te chillaxen.. ik zal er dan wel weer aan toe zijn! Nu ik er zo over nadenk, misschien kunnen we met zijn vieren weer eens ouderwets gaan gourmetten!

Wat doe jij het liefst met Pasen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *