Goedgemutste Breicampagne: Beer

Weet je nog dat ik aankondigde dat ik dit jaar iedere maand een patroontje zou delen voor een gehaakt mutsje voor de Goedgemutste breicampagne? Nou dat is dus niet helemaal gelukt, mede vanwege de problemen omtrent mijn gezondheid. Maar ik pik het hier weer op en presenteer vandaag het derde patroontje. Na het varkentje en de kikker is het nu de beurt aan het beertje! Haal je haaknaald maar weer te voorschijn!

innocent goedgemutste breicampagne gratis haakpatroon beer
Ieder jaar krijgen de smoothies van Innocent tijdens de winter een mutsje op. En voor iedere verkochte smoothie-met-muts doneren ze 20 cent aan het goede doel. In andere landen in Europa worden ook mutsjes gemaakt, voor andere doelen. In Nederland komt de opbrengst van deze actie geschonken aan het Nationaal Ouderenfonds. Ik zeg overigens dat de mutsjes gemaakt worden want alhoewel het de Goedgemutste Breicampagne heet zijn gehaakte mutsjes ook meer dan welkom.
In onderstaand filmpje leggen “Zij van Innocent” zelf even uit waar het om gaat.

 
Ik ontwierp dit mutsje in de vorm van een beertje. Wil je het ook maken klik dan hier voor het patroontje! Mocht je het patroon liever in het Engels hebben, kijk dan hier. En oja, nog even voor de duidelijkheid; het opsturen van de mutsjes is gewoon gratis. Wel zo fijn.

innocent goedgemutste breicampagne gratis haakpatroon beer

Wat is jouw favoriete drankje van Innocent? Ik ben nog steeds heel benieuwd naar die “blauwe”, de Innocent Bright & juicy blue spark!

Heb jij trouwens weleens een Innocent smoothie met een mutsje gekocht?

One thought on “Goedgemutste Breicampagne: Beer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *